Zet social media marketing op een creatieve en effectieve manier in voor meer brand awareness en engagement.

Je kunt kiezen voor een van onderstaande social media marketing packs. Of brand awareness combineren met brand engagement.

social media pack
brand awareness (basic)

Je wil social media marketing inzetten om brand awareness te creëren? Het brand awareness (basic) social media pack zorgt dat iedere week een nieuw bericht op social media wordt geplaatst.

Het brand awareness (basic) pack is inclusief:

1 bericht per week

1 maandelijkse redactievergadering

Plaatsing op 3 platforms

social media pack
brand awareness

Je wil social media inzetten om meer brand awareness te creëren? Het brand awareness social pack zorgt dat iedere week  nieuwe content wordt geplaatst op verschillende social media.

Het brand awareness pack is inclusief:

2 berichten per week

1 maandelijkse redactievergadering

Plaatsing op 3 platforms

social media pack
brand engagement

Je wil met behulp van social media marketing zorgen voor meer interactie met de doelgroep.

Het brand engagement pack is inclusief:

dagelijkse dialoog

1 maandelijkse redactievergadering

Reactie op 3 platforms

Hoe werkt het?

Op basis van de intake stellen we de doelstellingen en strategie voor het komende jaar vast. Het social pack is een abonnement dat minimaal een jaar loopt. Je bent zo verzekerd van creatieve en effectieve social media content. Iedere maand vindt een (online) redactievergadering plaats. Tijdens de redactievergadering bespreken we de content die de komende maand geplaatst gaat worden. En natuurlijk nemen we de laatste statistieken en resultaten samen door. Zo kunnen we de content steeds blijven optimaliseren.

Heel simpel: het kost tijd om met social media resultaat te boeken. Het heeft geen zin om een paar maanden aan de slag te gaan met social media en vervolgens weer te stoppen. Het is belangrijk om de tijd te nemen om de content te optimaliseren en perfect af te stemmen op jouw doelgroep. Good things take time!

Het kan slim zijn om gebruik te maken van advertenties op social media. Natuurlijk kan dit prima gecombineerd worden met een van de social media packs. Neem even contact op voor mogelijkheden!

Geen probleem! Neem even contact op voor de mogelijkheden!