Opdrachtgevers

mad about marketing!

Logo design @ BoukeVlierhuis.nl

Het ontwerpen van een nieuw logo en huisstijl (o.a. ebook-design) voor BoukeVlierhuis.nl

Freelance copywriting @ Mens en Arbeid

Fred van Damme is als (loopbaan)coach en loopbaanadviseur actief onder de naam ‘Mens en Arbeid’.

Marketing @ Bart Ros Fotografie

Marketing Mania biedt Bart Ros Fotografie praktische ondersteuning op het gebied van online marketing en communicatie.

Publicatie @ Coachlink magazine

Publicatie in Coachlink magazine in samenwerking met Fred van Damme.

Freelance marketing en communicatie @ Fetim Group

Marketing Mania ging 6 maanden samen met het team van Fetim Constructive aan de slag met de marketing en communicatie van het assortiment gevelbekleding.

#interim #marketing #communicatie

@ Fetim Group

 • (her)schrijven van brochures
 • schrijven van persberichten
 • online marketing
 • e-mail marketing
 • promotionele producten

marketing


CLAARTJEVISSER.NL

 • nieuw WordPress-thema!
 • content management
 • complete content-check
 • handige tips en tools

Freelance marketing en communicatie @ Mindconnect

 • marketing- en communicatieplan
 • e-mail marketing
 • kennisbank
 • conversie!

8.1%

conversie

“Angelique helpt ons webhosting bedrijf Mindonnect om alles uit onze online marketing te halen. Het door haar ontwikkelde communicatieplan heeft ons veel structuur gegeven. Haar energie en gedrevenheid hebben ons enorm geholpen om onze eigen deadlines te halen.” – Tomas Turner-Zwinkels

Redactie-assistent @ Content Collective

Als redactie-assistent heb ik verschillende taken uitgevoerd, maar de belangrijkste was het inplannen van de artikelen. Nee, dat heb ik niet alleen gedaan natuurlijk! Naast mijn werk als redactie-assistent blogde ik regelmatig voor de online magazines 42bis, urbanchicks.nl en besloot ik mijn eigen online magazine over hardlopen op te richten, dus mijn complete functie laat zich nog het best omschrijven als ‘blogger/redactie-assistent/hoofdredacteur Love-Running.nl’.

Copywriting @ Glasvezel Molenwaard

Het thema voor de campagne is niet voor niets ‘nu of nooit’.  Kortom: strakke deadlines en razendsnel schrijven en schrappen.

BeMineral

Ik mocht voor beMineral de teksten voor de Start Today Kit en de brochure schrijven. Leuk om te doen, maar stiekem is het nog leuker om te zien dat het merk haar vleugels inmiddels heeft uitgeslagen!

Blogger @ Nieuws.Social

Nieuws.Social is dé digital place to be voor de liefhebbers die mijn visie op marketing en communicatie unleashed willen zien.

377.168 views

and counting!

“Angelique barst van de ideeën.” – Bouke Vlierhuis

Social media management @ Singelloop Utrecht 2014

Ik stond in 2014 als online marketeer/content marketeer/social media marketeer aan de virtuele start van de Singelloop Utrecht. Ik maakte samen met ProRun hardloopschema’s voor de verschillende afstanden, zodat alle deelnemers goed voorbereid aan de start konden verschijnen.


communicatie


Krimpenfort Lingerie

Krimpenfort Lingerie vierde het nieuwe modeseizoen met een exclusieve VIP-première. Het werd een avond in stijl met een catwalk in de winkel en een limousine voor de deur. En voor het ultieme VIP-gevoel mochten de gasten poseren voor de camera’s. Ik mocht de promotie van dit event verzorgen, de social media accounts beheren en via social media een aantal exclusieve uitnodigingen voor dit event weggeven.

Freelance copywriting @ Archie

999+

artikelen geschreven

“Het online speelveld is voor Angelique een gebied vol uitdagingen en statistieken maken het alleen maar interessanter.”

Hans-Bart Hollander – Archie Europe B.V.

Cachet Juweliers Magazine

Het Cachet Juweliers Magazine wordt jaarlijks uitgegeven door Cachet Juweliers. Marketing Mania verzorgde de redactionele content voor het magazine en leverde de copy voor verschillende advertenties in het magazine.

Copywriting @ Civeal

Het woord ‘Civeal’ verwijst niet alleen naar ‘civiel’, maar ook naar het Engelse ‘reveal’. En dat laatste is natuurlijk een belangrijk aspect als het gaat om omgevingsmanagement. Ik schreef voor Civeal de teksten voor de nieuwe (nog te ontwikkelen) website.

“Ik was echt onder de indruk van de manier waarop Angelique het technische verhaal wist om te bouwen naar een leesbare tekst. Angelique heeft oog voor de details en houdt zicht op het totaal. Ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat!” – Jeroen Mansveld 


copywriting


Copywriting @ CRM Links

CRM Links publiceert het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen op het gebied van Customer Relationship Management. Ik schrijf voor CRM Links incidenteel een artikel of een nieuwsbericht over CRM.

330+

pagina's eindredactie

Eindredactie @ Het Wereldmuseum

Het Wereldmuseum bundelde ter ere van de samurai-tentoonstelling de mooiste foto’s en informatieve teksten tot een schitterende catalogus. 332 pagina’s die de bezoeker nog eens meenemen in de wondere wereld van deze legendarische krijgers. Het Wereldmuseum trekt ook internationale bezoekers en dus werden de teksten in het Nederlands en Engels geschreven. Ik mocht voor het Wereldmuseum de eindredactie van deze teksten en een laatste check van de vormgeving (DTP) verzorgen.